Art & Yoga Lab: My inner landscape
Jan
14
to Mar 11

Art & Yoga Lab: My inner landscape

TAIDE- & JOOGALABRA: Uusi maisemani 
Hathajooga & intuitiivinen maalaus - kurssi

Viitenä maanantaina 14.1., 28.1., 11.2., 25.2. ja 11.3 klo 16.30-18.30, Joogakoulu Shanti, 4 krs. Hoiva-Shanti Kulmasali

Hinta 150 e (ALV 0%), Early Bird- hinta 135 e kun ilmoittaudut ennen 5.1.2018

Oletko kiinnostunut tutkimaan sisäistä maailmaasi joogaharjoituksen ja luovan maalauksen kautta? Missä olen nyt, mikä on tämän hetken mielenmaisemani? Nouseeko mieleeni jokin unelma tai määränpää, jota kohti haluaisin mennä? Millaisia uuden ituja haluan vahvistaa ja kasvattaa? Miten vapautua elämään rohkeasti ja omannäköisesti?

Virittäydymme keholliseen ja kinesteettiseen tietoisuuteen hengityksen, liikkeen ja meditaation kautta lempeästi ja virtaavasti. Joogaharjoituksen kautta syntyy silta intuitiiviseen maalaukseen. Lopulta paneudumme syntyneiden taideteosten reflektioon ja liittämiseen omaan elämään. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Työskentelyn rakenteessa integroituvat hathajooga, luova maalaus ja ekspressiivisen taideterapian menetelmät.

Kurssin ohjaavat työparina Elina Aho-Brennan (kuvataiteilija, psykologi, taideterapiakoulutuksessa) ja Emilia Raunio (ETM, meditaatio-ohjaaja, joogaopettaja). Sitovat ilmoittautumiset: aho.elina@gmail.com.

Taidemateriaalit työpajan aikana kuuluvat hintaan. Ryhmään mahtuu maksimissaan 8 henkilöä.

View Event →