Back to All Events

TAIDETERAPEUTTINEN VIIKONLOPPU: BODY DIALOGUES


Tule tutustumaan taideterapeuttiseen työskentelyyn kehollisuuden, luovan liikkeen ja maalauksen ja kirjoittamisen, itsereflektion sekä yhdessä jakamisen kautta työskennellen. Keskiössä on luova prosessi ja taideilmaisu - tutkimme oman kehollisuuden, taidemateriaalien ja syntyvän jäljen vuoropuhelua.

IMG_8615.jpg

Viikonloppu sopii hyvin esimerkiksi oman luovan voiman ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tutustumiseen taideperustaisiin menetelmiin ryhmänohjaamisessa eri alojen ammattilaisille. Paikka vahvistuu myöhemmin, kuitenkin se pidetään Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Viikonlopun 18.-19.8 (la ja su klo 12-15) osallistumismaksu: 95 euroa, sisältäen taidemateriaalit ja kahvin/ teen sekä viikonloppuun valmistavan ennakkotehtävän 

 

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten varmista paikkasi aho.elina@gmail.com

IMG_8584.jpg